This is searchable archive of our old support forums, which operated from 2012 - 2016. To find out how to get support for your current theme, please visit our support page.

Leila's Lass

Forum Replies Created

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Replies
  • in reply to: Hover Color For View Post Button #24221

    did not work, but then again, I am css challenged

    I could easily have used the wrong css statement

    that’s definitely it, I was able to change with firebug, however
    can not get the custom css statement right…color me code challenged

    a.btn.btn-default

    in reply to: Hover Color For View Post Button #24219

    God I know this was a long time ago, but I am updating a few things and would like to change that color.
    Here is the HOMEPAGE with the VIEW POST button ( still grey )
    I did notice that when you actually click on the blog category radio button ( Help and How To )
    the VIEW POST button hover color is indeed changed if that helps.
    BTW, the latest theme version is installed.

    Here is the custom css being implemented: ( child theme )

    /* Add your custom CSS here. */
    #access li a:hover { background: #c1a47c; }
    .element-post_list_paginated .read-more:hover,
    .post_list_paginated .read-more:hover {
    background-color: #703b12;
    background-image: none;
    }

    SITE:
    http://harleyshelphut.com/

    looking at it, are we targeting the wrong area?
    .post_list_paginated?

    perhaps we should be targeting
    .btn_default?

    I am gonna try it and will post back

    • This reply was modified 5 years, 6 months ago by Leila's Lass.
    in reply to: Tab Content in TAB SC no longer working #22917

    I disabled my purchased lightbox evolution plugin and the tabs began working again.
    Problem now is none of my images popup in a lightbox.
    I changed the built in light box settings to enabled in WRITING / SETTINGS / THEME BLVD ..
    still no love on my images in a lightbox. Everything worked fine before updates.
    Will I have to redo every image on my site I wonder?
    Going to test a fake post with a new image and new tab to see what happens.

    AYE, not as pretty a light box as lightbox evolution, but a light box just the same
    and tabbed content on tabs is now working.
    Has a LOT of work to re-do now. You can consider this solved, although
    not happy about having to change all my images .

    ONE LAST EDIT!!!

    I re-enabled Light Box Evolution and changed a few settings in the ADVANCED OPTIONS of the plugin itself and
    and now everything is fine. Did not have to do this with old wordpress and older Swagger.
    Maybe this will help others. Sorry I bugged ya.

    http://s10.postimg.org/kv1tpg4dl/image.png

    • This reply was modified 5 years, 10 months ago by Leila's Lass.
    • This reply was modified 5 years, 10 months ago by Leila's Lass.
    in reply to: Hover Color For View Post Button #17629

    Thanks, it did not change the hover color of the button, it stayed the same, but no big deal, it still looks ok. Not going to fret over the small stuff. It’s my own private blog, so it is not an issue.
    I appreciate the suggestion about chrome, nice

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)