This is searchable archive of our old support forums, which operated from 2012 - 2016. To find out how to get support for your current theme, please visit our support page.

benwhut

Forum Replies Created

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Replies
  • in reply to: Slider does not load after adding NextGen Gallery plugin #12160
    benwhut
    Member

    Thanks Jason! I don’t know if I would have ever found that!!

    in reply to: Slider does not load after adding NextGen Gallery plugin #12143
    benwhut
    Member

    My install is pretty much all off-the-shelf vanilla because when I went from 2.0.1 to 3.0.2, I had to replace the theme completely from scratch.

    The only changes I made was the function you just got me to add in functions.php and I added the following CSS to the custom CSS section (mostly has to do with Nextgen gallery formatting):

    .ngg-album-compact { height: auto !important; width: auto !important; }
    .ngg-album-compactbox { background: 0 none !important; height: auto !important; width: auto !important; }
    
    .ngg-album-compactbox .Thumb {
        border-color: rgba(0, 0, 0, 0.2);
        box-shadow: 0 3px 4px -2px rgba(0, 0, 0, 0.8);
        height: auto !important;
        padding: 1px !important;
        width: 176px !important;
    }
    
    
    .ngg-album-compact h4 {
        text-align: center !important;
        width: 187px !important;
    }
    
    .ngg-album-compact p {
        text-align: center !important;
    }
    
    .element-slogan .has_button .slogan-text {
        line-height: 56px;
    }

    I didn’t make any changes to the content-list.php file. This is its contents:

    <?php
    /**
     * The default template for displaying content in post list.
     */
    global $more; $more = 0;
    ?>
    <div class="article-wrap">
    	<article id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class(); ?>>
    		<header class="entry-header">
    			<h1 class="entry-title"><?php themeblvd_the_title(); ?></h1>
    			<?php if( 'show' == themeblvd_get_option( 'post_list_meta', null, 'show' ) ) : ?>
    				<?php themeblvd_blog_meta(); ?>
    			<?php endif; ?>
    			<?php if( comments_open() && 'show' == themeblvd_get_option( 'post_list_comment_link', null, 'show' ) ): ?>
    		        <div class="comment-bubble">
    					<a href="<?php the_permalink(); ?>#comments" class="comments-link"><?php comments_number('0', '1', '%'); ?></a>
    				</div>
    	        <?php endif; ?>
    		</header><!-- .entry-header -->
    		<div class="entry-content">
    			<?php themeblvd_the_post_thumbnail( themeblvd_get_att( 'location' ), themeblvd_get_att( 'size' ) ); ?>
    			<?php themeblvd_blog_content( themeblvd_get_att( 'content' ) ); ?>
    			<?php if( 'show' == themeblvd_get_option( 'post_list_tags', null, 'show' ) ) : ?>
    				<?php themeblvd_blog_tags(); ?>
    			<?php endif; ?>
    			<div class="clear"></div>
    		</div><!-- .entry-content -->
    	</article><!-- #post-<?php the_ID(); ?> -->
    </div><!-- .article-wrap (end) -->
    in reply to: Slider does not load after adding NextGen Gallery plugin #12126
    benwhut
    Member

    Hi Jason.

    While you’ve had a chance to look at the site, is it possible to have a thumbnail image show up for the blog posts on the homepage? For example, when you scroll down, there’s a post called “Vancouver Firefighters’ Charitable Society Events Van” which has a Feature Image set in the post, but it does not show up on the homepage. Only when you click on the Blog page or the post itself will the feature image show up.

    Is there a way to have it show the thumbnail on the home page as well?

    Homepage – no thumbnail:
    http://www.speedprodigital.com

    Blog page – image shows:
    http://www.speedprodigital.com/about/blog/

    Post page – image shows:
    http://www.speedprodigital.com/news/vancouverfirefighters/

    Thanks!

    in reply to: Slider does not load after adding NextGen Gallery plugin #12124
    benwhut
    Member

    That did the trick! Thank you so much!!

    in reply to: Slider does not load after adding NextGen Gallery plugin #12117
    benwhut
    Member

    I just added your function to the functions.php file in both the Alyeska theme and the child theme (which I’m running). Not together, just one at a time to try, but neither seems to make a difference.

    The nextgen script still seems to come before the flex slider script. Is there any other way I can force the nextgen script to load after the flex slider?

    The function you provided is live on the site right now. Can you take another look?

    in reply to: Slider does not load after adding NextGen Gallery plugin #12113
    benwhut
    Member

    Here are some screenshots before and after:

    http://tinypic.com/r/xn93ew/5

    http://tinypic.com/r/21cxg6u/5

    in reply to: Slider does not load after adding NextGen Gallery plugin #12111
    benwhut
    Member

    http://speedprodigital.com

    It’s a live site so I’ll activate the problem now for the time-being until I hear back from you.

    Note all the gallery sections you see are being created by the NextGen gallery plugin (including the sidebar gallery preview).

    Here are the links with the slider in them at the top:

    http://www.speedprodigital.com
    http://www.speedprodigital.com/gallery

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)