This is searchable archive of our old support forums, which operated from 2012 - 2016. To find out how to get support for your current theme, please visit our support page.

twk886

Forum Replies Created

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Replies
  • in reply to: Photo Captions #1276
    twk886
    Member

    Okay, that’s weird. Something changed between this morning and now.

    in reply to: Photo Captions #1273
    twk886
    Member

    According to this post in the WordPress Forums, it’s a theme issue, having something to do with the caption shortcode:

    http://wordpress.org/support/topic/caption-broken-in-new-34-posts#post-2933359

    Does that give you enough info to point me in the right direction? Thanks!

    in reply to: Image Sizes #1272
    twk886
    Member

    Yes! That worked. Thanks so much.

    in reply to: Image Sizes #1269
    twk886
    Member

    Just read your reply. I will try the priority trick (if I can figure it out… I’m not a coder, just fumbling around here!)

    in reply to: Image Sizes #1267
    twk886
    Member

    Also tried this (changed the function to my_image_sizes), which didn’t throw the server error, but it also didn’t incorporate the changes:

    // Image Sizes
    function my_image_sizes( $sizes ) {
    	$sizes['slider-large']['width'] = 921;
    	$sizes['slider-large']['height'] = 275;
    	$sizes['slider-large']['crop'] = true;
    	$sizes['slider-staged']['width'] = 530;
    	$sizes['slider-staged']['height'] = 235;
    	$sizes['slider-staged']['crop'] = true;
    	$sizes['large']['width'] = 918;
    	$sizes['large']['height'] = 9999;
    	$sizes['medium']['width'] = 668;
    	$sizes['medium']['height'] = 9999;
    	$sizes['grid_4']['width'] = 271;
    	$sizes['grid_4']['height'] = 170;
    	$sizes['grid_4']['crop'] = true;
    	$sizes['grid_6']['width'] = 315;
    	$sizes['grid_6']['height'] = 197;
    	$sizes['grid_6']['crop'] = true;
    	return $sizes;
    }
    add_filter( 'themeblvd_image_sizes', 'my_image_sizes' );

    And lastly, I know in my existing code there should be dashes in [slider-large] and [slider-staged] – that doesn’t work, either :-/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)