This is searchable archive of our old support forums, which operated from 2012 - 2016. To find out how to get support for your current theme, please visit our support page.

misstheresa2009

Forum Replies Created

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Replies
  • in reply to: Cannot view my themes in browsers #21994
    misstheresa2009
    Participant

    Hi Jason!

    Thanks for the reply but I solved the problem. I have two WordPress sites and I was accidentally working on one and then tried to view the other. The reason the theme didn’t show the changes was because none were made. I was expecting WordPress to do the impossible.

    I’m sorry I took up your time for such a silly mistake.

    Regards,

    in reply to: Second Footer wraps under First #18478
    misstheresa2009
    Participant

    Hi Again!

    The problem has corrected itself. I was using the Link Widget by Pankaj Biswas and I set the number of links to 6. I only used 5 of the links and left the 6th one blank. Once I added the 6th link the second footer moved to where it was supposed to.

    Thank you!

    in reply to: Text in slogan element on dark style is unreadable #18103
    misstheresa2009
    Participant

    Hi Jason,

    I just placed the css in the box in theme options and it worked beautifully. Thanks for your help.

    Regards,

    misstheresa2009

    in reply to: Text in slogan element on dark style is unreadable #18094
    misstheresa2009
    Participant

    Jason, I just sent you an email from the Themeforest website. I didn’t want to post my website in this forum.

    in reply to: Problems with sliders #486
    misstheresa2009
    Participant

    Hi Jason,

    I think I solved the problem. I changed the slider size from 920 x 346 to 920 x 344 and uploaded it to the slider. Then I went into the Builder and clicked on the update button. After that the other slides appeared without me having to upload them again. In other words, just reuploading the first slider caused the other sliders to reappear. I know it sounds weird but this is exactly what happened. Thanks for your help and thanks for creating Alyeska. I really do love working with this theme.

    Regards,

    misstheresa2009

    in reply to: Problems with sliders #484
    misstheresa2009
    Participant

    Well, I believe it may have something to do with the homepage being refreshed so many times. When I add or edit a widget I always refresh the screen. I’ve been working with widgets a lot in the last few days more than anything else and the problem with slider images disappearing has happened several times.

    I wonder about one thing. My images are always sized 920 x 346.  Should this be a different number?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)