This is searchable archive of our old support forums, which operated from 2012 - 2016. To find out how to get support for your current theme, please visit our support page.

mike-se

Forum Replies Created

Viewing 15 replies - 31 through 45 (of 78 total)
  • Author
    Replies
  • in reply to: Alternate featured image post list thumbnails #18790
    mike-se
    Participant

    Fantastic! Thank’s Jason. I really appreciate this

    in reply to: Portfolio item Mini Post Grid sidebar custom queries #17322
    mike-se
    Participant

    Thanks Jason!

    has_term( ) worked instantly, ofcourse.

    in reply to: Portfolio item Mini Post Grid sidebar custom queries #17314
    mike-se
    Participant

    Thanks Jason,

    I’ll investigate further on this. So would there be any other way to solve this problem using Jump Start?

    The idea is this. Two or more illustrators want to showcase their work in a portfolio. In the sidebar on a single portfolio (project) page (which might include several images) they want to show only their own work, from their respective portfolios?

    I’ll send you the site url as private info.

    in reply to: Portfolio item Mini Post Grid sidebar custom queries #17311
    mike-se
    Participant

    It’s like ” is_tax ” does nothing at all. If I only have:

    is_tax( 'portfolio',  'portfolio-category-1' )

    it should at least show the widget on the single page, right? Nothing.

    If I type:

    'portfolio_item' == get_post_type()

    it shows both widgets.

    and if I type:

    'portfolio_item' == get_post_type() || is_tax( 'portfolio',  'portfolio-category-1' )

    nothing again.

    in reply to: Portfolio item Mini Post Grid sidebar custom queries #17308
    mike-se
    Participant

    Hi Jason,

    Thanks for your answer. Didn’t know about widget logic. Seems awesome. So I have been fiddeling around with it and simply can’t get it to work here. I have now one widget area with two widgets. In the widget locig fields I put these:

    widget 1:

    is_tax( 'portfolio_item',  'portfolio-category-1' )

    widget 2:

    is_tax( 'portfolio_item',  'portfolio-category-2' )

    Nothing.

    If I try this:

    widget 1:

    'portfolio_item' == get_post_type() || is_tax( 'portfolio_item',  'portfolio-category-1' )

    widget 2:

    'portfolio_item' == get_post_type() || is_tax( 'portfolio_item',  'portfolio-category-2' )

    Both widgets show.
    This:

    widget 1:

    is_single() && is_tax( 'portfolio_item',  'portfolio-category-1' )

    widget 2:

    is_single() && is_tax( 'portfolio_item',  'portfolio-category-2' )

    Nothing again. Any help much appreciated.

    in reply to: Excerpt read more link #17289
    mike-se
    Participant

    That did it – Thanks!

    in reply to: Accordion toggle icon not showing until toggle opened #16232
    mike-se
    Participant

    Great. Thanks Jason!

    That will give me a bit of time to update everything.

    in reply to: License Renewal #13274
    mike-se
    Participant

    Hi Jason!

    Is there any way (in the future) we could keep the same license key even after a renewal, and perhaps even have automatic yearly payments? I have used JumpStart on quite a few sites, in the future I’m sure many more, and it would be nice not to have to update the key on all sites every year?

    in reply to: Error: Missing required field "updated". #12255
    mike-se
    Participant

    I’m using Alyeska 3.0.2 and still get the Error: Missing required field “updated” when using Google’s “Structured Data Testing Tool?

    in reply to: Post Grid Image Sizes #11864
    mike-se
    Participant

    Thanks Jason!

    in reply to: Post Grid Image Sizes #11821
    mike-se
    Participant

    Ok… Tried this instead – and it worked:

    function my_image_sizes( $sizes ) {
         
        // Grid 4 images
        $sizes['grid_4']['width'] = 278;
        $sizes['grid_4']['height'] = 174;
     
        return $sizes;
    }
    add_filter( 'themeblvd_image_sizes', 'my_image_sizes' );

    Still confused about why the 3 grid uses grid_4?

    in reply to: Blurry thumbnails #10955
    mike-se
    Participant

    Hi Carlo!

    Nope, I think they were always blurry. Thanks for the info. Host apparently has Imagick PHP module installed so… contacting host.

    Thanks

    in reply to: Blurry thumbnails #10952
    mike-se
    Participant

    Ok. I found a nifty little plugin that will sharpen resized images:
    http://wordpress.org/plugins/sharpen-resized-images/

    Works pretty well too.

    in reply to: Featured Above Gap #10442
    mike-se
    Participant

    Checked your site now, but you seem to have sorted it out.

    mike-se
    Participant

    Thanks Jason. I’ll investigate further.

Viewing 15 replies - 31 through 45 (of 78 total)