This is searchable archive of our old support forums, which operated from 2012 - 2016. To find out how to get support for your current theme, please visit our support page.

greenteafilm

Forum Replies Created

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Replies
  • in reply to: worpress plug in #2566
    greenteafilm
    Member

    I know what you have meant, but somehow these widgets don’t appear under “available widgets” even though appearing under “the plugins”, so I thought it was something to do with the theme. or just bug with wordpress..

    in reply to: a lightbox for images #1532
    greenteafilm
    Member

    Sorry Jason.
    I finally managed to find it and changed it.
    I hope it works.

    in reply to: a lightbox for images #1528
    greenteafilm
    Member

    I checked the files on my server not in WordPress admin panel but still I couldn’t find the file “content-grid.php”

    in reply to: a lightbox for images #1502
    greenteafilm
    Member

    Hi. sorry to bother you.
    Although I can see all the files but I don’t see the code <?php themeblvd_the_post_thumbnail( $location, $size ); ?> anywhere.

    I have seen only “functions.php” “screenshot.png””style.css” and a folder “assets”that has “css” folder and “images” folder.

    in reply to: a lightbox for images #1499
    greenteafilm
    Member

    I have installed the plug in “WP-editor” and changed name of the theme to “Akita Child Theme” and added Jason’s name as an author, from here, where and how I copy content-grid.php to the Child theme and find this <?php themeblvd_the_post_thumbnail( $location, $size ); ?> in order to change to <?php themeblvd_the_post_thumbnail( $location, $size, true, true, ‘gallery_posts’ ); ?>

    Thank you

    in reply to: a lightbox for images #1498
    greenteafilm
    Member

    sorry. please disregard what I said.
    Can you please go through what I need to do in order to set up the child theme properly and set up the things you explained about the gallery posts thing.

    in reply to: a lightbox for images #1496
    greenteafilm
    Member

    Thank you. it sounds I had better use the child theme then.
    I have just installed the child theme, but it shows “Indication about problems” in WP admin panel, what do I need to do?
    Just “skip” this?

    in reply to: a lightbox for images #1461
    greenteafilm
    Member

    It gets worse, as I added one more image and now it shows 2/4?? while I have got only 2 images..
    I will send you my admin details and hopefully you can figure out what I have done wrong…

    in reply to: a lightbox for images #1460
    greenteafilm
    Member

    http://www.greenteafilmandtv.com/filming-location/#!prettyPhoto

    when you click the image, it shows in a light box but as you can see it says 1/2 when it has got only one image..

    in reply to: problem with layout etc #1415
    greenteafilm
    Member

    Hi Jason. somehow I have solved the issue. I just deleted and reinstalled the theme and it worked..

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)