This is searchable archive of our old support forums, which operated from 2012 - 2016. To find out how to get support for your current theme, please visit our support page.

Server Error Potentially Linked to Theme code

  • Creator
    Topic
  • #22747

    Howdy,
    My server, Kinsta, is throwing the following error on their error log, and it looks like it is a theme issue. When I try to load the page it is going me a “Failed to Load page because of too many redirects” option. I have successfully enabled the Twenty fifteen with all plugins deactivated. Even with all plugins deactivated and my Swagger Child Theme activated it is still giving the same error. Thoughts?

    2015/08/01 21:38:12 [error] 25738#0: *3479451 FastCGI sent in stderr: “PHP message: PHP Strict Standards: Declaration of TGM_Bulk_Installer_Skin::before() should be compatible with Bulk_Upgrader_Skin::before($title = ”) in /www/SeniorSafeOhio_999/public/wp-content/themes/swagger/framework/admin/plugins/class-tgm-plugin-activation.php on line 1907
    PHP message: PHP Strict Standards: Declaration of TGM_Bulk_Installer_Skin::after() should be compatible with Bulk_Upgrader_Skin::after($title = ”) in /www/SeniorSafeOhio_999/public/wp-content/themes/swagger/framework/admin/plugins/class-tgm-plugin-activation.php on line 1907″ while reading response header from upstream, client: 72.1.108.120, server: seniorsafeohio.kinsta.com, request: “GET /wp-admin/themes.php?page=tb-envato HTTP/1.1”, upstream: “fastcgi://unix:/var/run/php5-fpm-SeniorSafeOhio.sock:”, host: “seniorsafeohio.kinsta.com”, referrer: “http://seniorsafeohio.kinsta.com/wp-admin/themes.php”

    My site is a staging site at: http://seniorsafeohio.kinsta.com

    Thanks,
    Tim

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Replies
  • #22748
    Jason Bobich
    Keymaster

    Hi Tim,

    What version of Swagger do you have installed? And are you using a child theme?

    The error you’re encountering is from a third-party script included that helps you with installing recommended plugins when you install the theme.

    So, first I want to make sure you’re not getting the error because you’re using an older version of Swagger (something that was fixed through updates).

    And then second, if you are using the latest version of Swagger and still having these issues — if you were using a child theme, I could very easily give you a fix you could add to it to just disable this script all together.

    #22749
    Jason Bobich
    Keymaster

    Looking more into the issue, the author says it was fixed in v2.4 of his script called “TGM Plugin Activation”:

    https://github.com/TGMPA/TGM-Plugin-Activation/issues/156#issuecomment-37822319

    And in Swagger 2.1.2, the TGM script was updated to v2.4:

    http://themeblvd.com/changelog/?theme=swagger

    So, this leads me to think maybe you’re not up-to-date with your Swagger theme? Hopefully then updating should solve the issue for you.

    #22756

    Hi Jason,
    Thanks for the quick reply! I did update to the most current version, now at 2.1.8, sorry I thought I was on the most current version before. I don’t see that specific error any more in the log, but the page is still giving me the same message about too many redirects and won’t load. It looks like there might be an ajax problem as there is still another error.

    The most current log says, ”
    POST /wp-admin/admin-ajax.php HTTP/1.1″ 200 81 “http://seniorsafeohio.kinsta.com/wp-admin/themes.php?theme=swagger” “Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_10_4) AppleWebKit/600.7.12 (KHTML, like Gecko) Version/8.0.7 Safari/600.7.12”

    Yes, I am using a child theme.

    Thanks,
    Tim

    #22760
    Jason Bobich
    Keymaster

    Apologies, but don’t know why you’d be getting a too many redirects error. But yeah it would make sense that the error you were citing about TGM wouldn’t really have anything to do with that. I assume you’re using the latest version of WordPress? And if so, have you tried contacting your web host?

    #22763

    Yep, I have contacted my host and they were unsure about the error, it is a high-end WordPress managed host, Kinsta, everything is up to date on their end.

    #22764
    Jason Bobich
    Keymaster

    Hm, did you deactivate Swagger, to confirm that’s what’s doing it? I just don’t see how this could have anything to do with the theme? Seems really odd.

    #22765

    Yep, I have deactivated all plugins with Swagger still active – same problem, then I switched to Twenty Fifteen and it does work so it seems the problem is exclusive to Swagger. For what it is worth, it does the same thing when the Child Them is active or the Parent Theme.

    #22766

    Want me to give you a username and password to see it?

    #22767
    Jason Bobich
    Keymaster

    When I click around the pages of your site, I see different themes applied to different pages, and even different versions of Swagger. How is this possible? What controls this? This has to relate to your problems.

    #22768
    Jason Bobich
    Keymaster

    And now when I look at your site, and click around pages, I’m seeing Swagger 2.1.8 consistently, and your homepage isn’t in redirect loop any more?

    #22769

    I can’t even access the staging site at http://seniorsafeohio.kinsta.com, are you able to see it? I can’t access anything.

    #22770
    Jason Bobich
    Keymaster

    Yeah, I see your staging site. When I click the link you just posted, I see:

    … These are all definitely server issues you’re having in your staging site. The theme doesn’t have anything in it that would cause a redirect loop. In fact, it has nothing that would redirect anything (well, except if you had the Redirect page template applied to a page, which is irrelevant here).

    #22771

    Ok, great, it appears it is working now. Thanks for your time, sorry about the hassle!

    #22772

    My host set the permalink to default and that was the fix.

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)

The forum ‘Swagger Responsive WordPress Theme’ is closed to new topics and replies.