This is searchable archive of our old support forums, which operated from 2012 - 2016. To find out how to get support for your current theme, please visit our support page.

Problem setting page with Custom Layout

  • Creator
    Topic
  • #6812
    viper
    Participant

    Hi,
    A little tricky to describe – I have a home page with an original custom layout. I am getting this error when viewing the home page (see attached image), and unable to change the custom layout for this page. When I click update with any new custom layout selected (the business home page presets for example), it reverts back to “home page” layout.

    In fact, any new page I create and set a custom layout, it automatically switches back to the “home page” layout upon save. It seems to be stuck in some loop or something.

    A screenshot of the error on actually viewing the page is here: http://i48.tinypic.com/314fbqt.png

    Weird, I don’t know what is going on.I am building this on my localhost too, so not able to provide any log in details.

    Thank you for any guidance.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Replies
  • #6819
    Jason Bobich
    Keymaster

    Hello,

    Are you using Jump Start v1.0.1 and Theme Blvd Layout Builder v1.1.0?

    If so, now the assignment of the custom layout has changed locations. It’s possible that WordPress has hidden this meta box. This could be why it’s blanking out the selection of the custom layout. If you do not see the new “Custom Layout” meta box, you just need to set it to show through your Screen Options.

    Does this solve your issue?

    #6821
    viper
    Participant

    I am running Layout Builder 1.1.0, and Jumpstart 1.0.0. I was alerted recently to a newer version of Jumpstart but there was no update link, is this a manual process?

    Thank you.

    #6823
    Jason Bobich
    Keymaster

    If you’ve activated your purchase code under Appearance > Theme License, then you can receive automatic updates from Appearance > Themes.

    Here’s more info on this: http://wpjumpstart.com/faq/#updates

    Note that there is a slight issue with Jump Start v1.0.1 and featured images and a quick Jump Start v1.0.2 update is going to be posted very soon. — http://support.themeblvd.com/forums/topic/thumbnails-grew-after-update/#post-6710

    #6825
    Jason Bobich
    Keymaster

    After you’ve updated, can you please let me know if your issues with the Layout Builder have been resolved?

    #6839
    viper
    Participant

    Hi,
    I had not activated my license key; but now I have and have updated the theme. Found the new Custom layout module, and it all seems to work again.

    Thank you! I’m so impressed with this product – everything is so professional and well done, the both with support and technical performance.

    Thank so much!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.