This is searchable archive of our old support forums, which operated from 2012 - 2016. To find out how to get support for your current theme, please visit our support page.

Portfolio Module and Logo Text

  • Creator
    Topic
  • #1700
    dabyrom
    Member

    I’ve got two issues.

    The portfolio module scroll arrows aren’t working. southkcspartans.com

    Also, I’m using custom text for the logo. On an older version of this theme that text came up fancy/cursive. After I updated from 1.0.3 to 1.1.5 the text comes up different. Is there any way to change it back to the old style?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Replies
  • #1716
    Jason Bobich
    Keymaster

    The portfolio module scroll arrows aren’t working. southkcspartans.com

    This appears to be an issue with WordPress 3.5 and the updated jQuery version. I just updated my demo site to WP 3.5 and the same thing is happening. I’ll look into this today.

    Also, I’m using custom text for the logo. On an older version of this theme that text came up fancy/cursive. After I updated from 1.0.3 to 1.1.5 the text comes up different. Is there any way to change it back to the old style?

    I’m pretty sure nothing changed here, but I could be wrong. I can see you have the Google font “Dancing Script” currently selected as your “Special Font” in your Theme Options. If you wanted that applied to your site’s logo, you could just do this like this from your Custom CSS:

    .tb-text-logo { font-family: Dancing Script; }​
    #1717
    Jason Bobich
    Keymaster

    The portfolio module scroll arrows aren’t working. southkcspartans.com

    I figured this one out. Just a minor tweak needed for jQuery 1.8. I’ll post an update on TF later today.

    #1723
    dabyrom
    Member

    Thank you for your quick response. Your code fixed my logo.

    Just one more thing. It doesn’t bother me but I found it interesting. In firefox and chrome the custom text logo is white. In safari its blue.

    #1730
    Jason Bobich
    Keymaster

    In firefox and chrome the custom text logo is white. In safari its blue.

    Hmm, not sure on that one. It’s white over here on my end in Safari.

    Also, the update is on ThemeForest to fix the Portfolio Module, if you want to download it. — Arcadian v1.1.6

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The forum ‘The Arcadian Responsive WordPress Theme’ is closed to new topics and replies.